Holmegaard bed and brekfast

Hvad siger kunderne?


 
Vi har rigtig mange glade kunder. Her er hvad nogle af vore kunder siger.
Kunne du også tænke dig og blive en af vores glade kunder? så tag og book et værelse i dag.
Book online i dag

 

Kunderne har ordet

Kunderne har ordet, skriv en kommentar. Ris og Ros vi modtager dem alle.


Inden din kommentar bliver vist her på siden, skal den lige igennem vores Webredaktør.
 

Skriv kommentar

Din navn: *
Din E-mail:*
Din kommentar:
   
 
 
 

Superhyggeligt sted

Superhyggeligt sted for ende af en villavej. Fint værelse med lille terrasse og nedgang til have. Morgenmad er ikke med i prisen, men der var mulighed for at tilkøbe det, og det fortrød jeg ikke. Rigeligt og lækkert!

En fin detalje var også, at man kunne købe tandbørste, tandpasta, deodorant og lignende ting som jeg ofte har glemt at få med mig.

Charlotte var også meget omhyggelig med, om alt var som det skulle være og sendte mig sågar en SMS om eftermiddagen for at høre, hvornår jeg kunne tænke mig morgenmad dagen efter. Super week-end ophold - kommer gerne igen."

Hsmeda
 

Varm modtagelse

Det var et utrolig hyggelig og meget dejlig sted. Det var en meget varm modtagelse jeg fik og jeg følte mig straks velkommen.

Der var meget rent og nydlig alle steder og der var utrolig meget styr på alt ting. Så som der var mulighed for at købe flere forskellig ting til personlig hygiejne, samt lidt snak og drikke vare.

Der var gratis kaffe og te. Så jeg vil meget gerne giver stedet 10 +"

Yvonne
 

Serviceminded værtspar

Dejligt ophold med glade og serviceminded værtspar. Fint værelse med god seng. Godt fælles opholdsrum med mulighed for fri kaffe.

2 gode store badeværelser. Lækker morgenmad som stod serveret lige uden for værelset. Gode parkeringsmuligheder. Vi kommer tilbage og kan klart anbefale et ophold hos Charlotte."

Leila
 

Fantastisk overnatningsted

Meget venlig og gæstfri værter, dette er et helt fantastisk overnatningssted med masse af atmosfære og hygge, hyggelig gårdhave hvor man kunne sidde og slappe af, jeg fik lov til at stille motorcyklen i gårdhaven. Rigtig god morgenmad."


Søren
 

 
find os på
Facebook


find os på
Booking.com logo


find os på
tripadvisor.dk logo


find os på
/icon/RealM+ªglerne.png